Super Santos PDF

Luovan mainonnan teknologiayritys Celtran tuore maailmanlaajuinen tutkimus osoittaa, että mainonnan aikaansaamaan kokemukseen panostavat mainostajat saavuttavat parhaita tuloksia. Oscar als Super Santos PDF international in 2014.


Författare: Roberto Saviano.

Oscar stroomde in 2009 door vanuit de jeugdopleiding van São Paulo, waar hij op achttienjarige leeftijd debuteerde in het eerste elftal. In dit seizoen speelde hij elf competitiewedstrijden, zonder te scoren. Oscar tekende in 2010 een contract bij SC Internacional, een subtopper in de Braziliaanse competitie. In zijn eerste seizoen voor Internacional, in 2010, raakte Oscar geblesseerd en was hij langere tijd uitgeschakeld. Hij speelde dan ook maar vijf wedstrijden, waarvan vier invalbeurten.

In het seizoen 2011 brak de jonge aanvallende spelmaker echter door. Op 25 juli 2012 maakte Chelsea bekend Oscar te hebben overgenomen van SC Internacional voor ruim 30 miljoen euro. Op 23 december 2016 werd bekend dat Oscar met ingang van januari 2017 uit zou komen voor Shanghai SIPG. De Chinese club betaalde 60 miljoen euro voor de Braziliaanse middenvelder.